Szakmai blog

Xerox irodatechnikáról, érthetően

Beleolvasok Kapcsolat

Virtuális irodákat épít a Xerox

A hagyományos nyomtatók helyébe az okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekként működő berendezések lépnek.

Az idei évben a Xerox a dokumentumkezelés terén áttörést jelentő technológiaváltást hajt végre. A 29 új, ConnectKey kompatibilis eszköz teljes körű piaci bevezetése októberben zárul. Ebben a hónapban debütálnak világszerte, így Magyarországon is a kisebb munkacsoportok igényeire szabott, illetve az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat segítő Xerox VersaLinkC500/C505 és C600/C605 modellek.

Mind a négy új VersaLink berendezés egyszerű és biztonságos segítséget nyújt ahhoz, hogy a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák, helytől függetlenül, gyorsabban és hatékonyabban hajthassák végre dokumentumkezelési feladataikat. Szintén a dolgozók könnyebb munkavégzését segíti a 18 centiméteres, személyre szabható színes érintőképernyővel ellátott Xerox VersaLink C505 színes multifunkciós nyomtató.

Akárcsak a korábbi Versalink eszközöket, a most bemutatkozó gépeket is ellátták a Xerox App Gallery-vel annak érdekében, hogy a vállalkozások a számtalan applikáció között válogatva a saját elvárásaik szerint alakíthassák ki és szabhassák személyre munkafolyamataikat. Ezen túlmenően az egyetlen gombnyomásra történő felhő hozzáférés és a többszintű biztonsági funkciók teszik még vonzóbbá a Xerox VersaLink sorozatot a kisebb munkacsoportok és az egymástól távol dolgozó csapatok számára.

Forrás: Xerox, Médiapiac

Fotósok figyelmébe: AltaLink család

Fotós vagy és magad szeretnéd nyomtatni a képeidet kiváló minőségben? Szeretnél mintákat mutatni a portfóliódból a leendő ügyfeleidnek? Közeledik az év vége, növekedik a rendezvények és ajándékozások száma? Remek megoldás lehet a Xerox AltaLink család bármelyik irodai gépe!
Használj színeket ott, ahol igazán számít 😉, a Xerox AltaLink gépek által nyomtatott dokumentumok az 1200 x 2400 dpi-s nagy felbontású, fotóminőségű színes képekkel és az élénk szöveggel a megfelelő alapanyagra mindig elérik a kívánt hatást.
Fordulj hozzánk bizalommal: sales@copygeneral.hu fotozas

XEROX ALTALINK C8035

XEROX® ALTALINK® C8035
színes többfunkciós nyomtató,
amely az iroda hatékony segítsége lehet már
HAVI 22.000 FT + ÁFA BÉRLETI DÍJJAL!
Üzemeltetési költség, nyomatdíjak:
fekete: 1,8 Ft / színes A4: 14 Ft / színes A3: 28 Ft + áfa
Alapfunkciók: másolás, nyomtatás, szkennelés.

Amennyiben kisebb gép is megfelelő lehet, javasoljuk
Xerox® VersaLink® C405 színes többfunkciós nyomtatónkat
már havi 7400 Ft + áfa bérleti díjjal!

Xerox ConnectKey technológiával felszerelt intelligens munkahelyi segéd!Alapfunkciók: másolás, nyomtatás, szkennelés, fax.
Üzemeltetési költség, nyomatdíjak: fekete: 3,55 Ft / színes: 21,05 Ft + áfa
A fenti nyomatdíjak tartalmazzák a kellékanyagokat (festék, fényérzékeny henger, stb., kivéve a papírt és a tűzőkapcsot), az alkatrészeket, a javítást és a kiszállást Budapest területén.
A tájékoztatás nem teljeskörű, további technikai részletekről örömmel adunk információkat.
Ajánlatunk 2017. augusztus 31-ig érvényes.
Megtisztelő érdeklődése, kérdése esetén állunk szíves rendelkezésre.

A teljes brosúra ide kattintva tölthető le.

c8035

XEROX VERSALINK B7030

XEROX® VERSALINK® B7030
fekete-fehér többfunkciós nyomtató, amely az iroda kedvence lehet már
HAVI 9930 FT + ÁFA BÉRLETI DÍJJAL!
Üzemeltetési költség, fekete-fehér nyomatdíj: 1,70 Ft + áfa
Alapfunkciók: másolás, nyomtatás, szkennelés.
A Xerox® VersaLink® B7030 egy tökéletes irodai berendezés, ha Önnek kiemelten fontos az eredményes munkavégzés. A nyomatok kiváló minőségűek. A gép kezelőfelülete egyszerű, érthető, felhasználóbarát.
Irodai ‘munkatársként’ remek tulajdonságokkal rendelkezik: halk, kis helyet foglal és mindig rendelkezésre áll.
Saját szervizünk átlagosan 3 óra 15 perc alatt ér ki az ügyfelekhez hibabe-jelentés esetén.
A fenti nyomatdíj tartalmazza a kellékanyagokat (festék, fényérzékeny henger, stb., kivéve a papírt és a tűzőkapcsot), az alkatrészeket, a javítást és a kiszállást Budapest területén.
A tájékoztatás nem teljeskörű, további technikai részletekről örömmel adunk információkat.
Ajánlatunk 2017. augusztus 31-ig érvényes.
Megtisztelő érdeklődése, kérdése esetén állunk szíves rendelkezésre.

A teljes brosúra ide kattintva tölthető le.

b7030

Elismerés a Copy Generalnak

Nagy örömmel osztjuk meg, hogy a Xerox hivatalos márkakereskedőjeként a Copy General Zrt. nyerte el ’A Xerox legkooperatívabb Partnere 2016-ban’ díjat 2017. március 9-én. Meggyőződésünk, hogy elsődleges az ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel történő előzékeny, hatékony és minden esetben win-win állapotra törekvő kommunikáció, ezért is nagyon örülünk a díjnak.:)

17ec7824-1ae0-48f5-a682-2dca0e554a35-original

Közösség | Együtt jobb

Véleményünk szerint a win-win alapú üzlet a jó emberi kapcsolatokon múlik. Beszélgessünk!