2017-11-03 admin

Virtuális irodákat épít a Xerox

A hagyományos nyomtatók helyébe az okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekként működő berendezések lépnek.

Az idei évben a Xerox a dokumentumkezelés terén áttörést jelentő technológiaváltást hajt végre. A 29 új, ConnectKey kompatibilis eszköz teljes körű piaci bevezetése októberben zárul. Ebben a hónapban debütálnak világszerte, így Magyarországon is a kisebb munkacsoportok igényeire szabott, illetve az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat segítő Xerox VersaLinkC500/C505 és C600/C605 modellek.

Mind a négy új VersaLink berendezés egyszerű és biztonságos segítséget nyújt ahhoz, hogy a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák, helytől függetlenül, gyorsabban és hatékonyabban hajthassák végre dokumentumkezelési feladataikat. Szintén a dolgozók könnyebb munkavégzését segíti a 18 centiméteres, személyre szabható színes érintőképernyővel ellátott Xerox VersaLink C505 színes multifunkciós nyomtató.

Akárcsak a korábbi Versalink eszközöket, a most bemutatkozó gépeket is ellátták a Xerox App Gallery-vel annak érdekében, hogy a vállalkozások a számtalan applikáció között válogatva a saját elvárásaik szerint alakíthassák ki és szabhassák személyre munkafolyamataikat. Ezen túlmenően az egyetlen gombnyomásra történő felhő hozzáférés és a többszintű biztonsági funkciók teszik még vonzóbbá a Xerox VersaLink sorozatot a kisebb munkacsoportok és az egymástól távol dolgozó csapatok számára.

Forrás: Xerox, Médiapiac